Deniz Kebab - Menu

12 rue Abbatucci, 68330 Huningue, France

🛍 Kebab, Pizza, Viande, Fromage

4.2 💬 2456 Recensioni
Deniz Kebab

Telefono: +33389693907,+33890719930

Indirizzo: 12 rue Abbatucci, 68330 Huningue, France

Città: Huningue

Piatti: 5

Recensioni: 2456

Sito Web: http://deniz-kebab-huningue.eatbu.com/

"Sono capitato per caso in questo Kebab mentre gironzolavo in bici fra Basilea, Weil Am Rhein e Huningue. Attratto dalla carta esposta fuori dal locale, che indicava prezzi abbordabilissimi, entro e comando un "DEMI-KEBAB", una sorta di kebab ridotto, ricevo comunque un kebab di ragguardevoli domensioni, e resto favorevolmente colpito dalla qualità della carne e del pane che era scaldato e croccate, un dei migiori kebab che abbia mai mangiato, ci ritornerò sicuramete. Il servizio lasciava un po' a desiderare nel senso che non si sono sprecati in salamalecchi e aiutini, comunque la qualità del mangiare c'era, è questo che conta, no?"

Menu - 5 opzioni

Tutti i prezzi sono stime.

Rosa Rosa

service to the top, clean, fast and especially the staff too pro and too kind, I recommend

Indirizzo

Mostra Mappa

Recensioni

Adriana
Adriana

Kebab frais et bien garni, kebab comme en Allemagne sans avoir à passer la frontière.Pas chère et pas mal de choix, assiette, yufka, pizza..


Maryse
Maryse

Un sitio de comida rapida y para salir del apuro, pero lo cierto es que la pizza me sorprendio, una racion completa y a un precio irrisorio, y riquisima


Adrien
Adrien

Amateurs de kebabs, vous pouvez y aller...Mais ça reste un kebab, on se comprend.Vous pouvez commander par téléphone et aller le chercher ou manger sur place.


Carla
Carla

it's the best kebab it's still a kebab so I'm fine with the fizzy) level of huningen taste. I didn't test the rest, i.e. pizzas, lahmacun, pide, yufka, etc., so my note counts only for kebab. Half-döner kebab for small hunger only 3€. lacks a star for the lack of choice in drinks is what I deplore in all döners


Valentina
Valentina

Les kebabs et les yufkas sont très copieux, et très frais. Les ingrédients sont clairement du jour.La salle est petite, et il y a parfois de l'attente (beaucoup de clients), mais ce n'est pas grave.Par contre, il faut vraiment être affamés pour pouvoir finir les kebabs ou les yufkas, qui sont vraiment énormes...Si vous avez faim, n’hésitez pas !


Lucy
Lucy

This is a small, friendly restaurant with good pizza. Limited English is spoken here. Very cheap eats compared to Switzerland. Just walk across the 3 Land Bridge next to the Mall in Weil Am Rhein to France. Walk straight after crossing the bridge through the town square. Turn to the right on the street and follow for two blocks and you run right into the restaurant. Enjoy.


Marianne
Marianne

On s'est arrêté au Deniz Kebab pour aller manger le midi entre les cours avec des amis.Nous avons pas mal attendu car il y avait du monde et la salle est assez petite.Une fois le kebab sur la table, c'est là que nous remarquons la taille du Kebab. Il faut vraiment avoir faim (c'était le cas) pour le finir. On sent que les ingrédients sont frais et les sauces sont bonnes. Pour 4,50€, ça vaut largement le coup! C'est le meilleur Kebab auquel j'ai mangé!


Vega
Vega

Just of the main square in Huningue, a short walk across the bridge from the Rheincenter, you find this small place where they serve a good fresh kebab. We had two, one with cheese for 4.50E and one without cheese for 4E, drinks for 1.50E, you can't go wrong. the kebabs were large, full of fresh salad and meat, and good sauce. You cannot really sit outside here, but you could take away and then sit on hte main square, 50mtrs away. I give it 4 stars, not that is competes with a top restaurant, but for what you get, it is certainly good value.


Rayan
Rayan

Sono capitato per caso in questo Kebab mentre gironzolavo in bici fra Basilea, Weil Am Rhein e Huningue. Attratto dalla carta esposta fuori dal locale, che indicava prezzi abbordabilissimi, entro e comando un "DEMI-KEBAB", una sorta di kebab ridotto, ricevo comunque un kebab di ragguardevoli domensioni, e resto favorevolmente colpito dalla qualità della carne e del pane che era scaldato e croccate, un dei migiori kebab che abbia mai mangiato, ci ritornerò sicuramete. Il servizio lasciava un po' a desiderare nel senso che non si sono sprecati in salamalecchi e aiutini, comunque la qualità del mangiare c'era, è questo che conta, no?

Categorie

  • Kebab Assapora i nostri deliziosi kebab, sapientemente grigliati e pieni di gusto. Scegli tra una varietà di carni e spezie vibranti, serviti con contorni freschi. Perfetti per un pasto soddisfacente e saporito.
  • Pizza Immergiti nelle nostre pizze perfettamente cotte, realizzate con impasto fatto a mano, salsa di pomodoro ricca e una miscela di formaggi gourmet. Ogni fetta esplode con condimenti freschi, garantendo un boccone delizioso ogni volta.
  • Viande Esplora la nostra deliziosa selezione di carni, con bistecche sapientemente grigliate, pollo tenero e piatti di agnello saporiti, ciascuno condito alla perfezione per un'esperienza culinaria indimenticabile.
  • Fromage Una selezione curata di formaggi artigianali da tutto il mondo, con sapori e consistenze diverse che deliziano il palato. Perfetti da condividere o gustare singolarmente con gli accompagnamenti ideali.

Servizi

  • Sièges
  • Groupes
  • Terrasse
  • Emporter

Ristoranti Simili

Cheval Blanc by Peter Knogl

Cheval Blanc by Peter Knogl

Blumenrain 8, 4001 Basel, 4051, Switzerland

Barren • Terrasse • Eiscreme • Europäisch


"Cheval Blanc is the ultimate classic French fine dining experience in Switzerland. We came here to celebrate my birthday while in Switzerland looking for a 3 Michelin stars experience. Located in the historical Grand Hotel Les Trois Rios. The riverside setting is charming and romantic. You start by a welcome drink at the terrace looking at the Rhine greeted by suited , polite and professional staff. The head chef Peter Knogl came to say hi before we moved to the main dining room and service started. The decor and interior is classy retro French with high ceilings, arches, classic chandeliers, large windows and round tables with candles. Ambience is warm and intimate. Service was top notch and impeccable. Staff were all knowledgeable with refreshing attention to details. Cuisine was modern french with Mediterranean influences, flavors were complex and dynamic. Ingredients were chosen carefully and courses were presented beautifully. I liked all of my courses, highlights of the menu were the Sardine Macaron, Langoustine curry, Red Mullet filet and the French saddle of lamb with mediterranean flavors. Wine pairing was excellent and enhanced every course taste and flavor. Sommelier was very professional and knowledgeable yet intimidating a bit. The French Cheese selections from Maître Antony in Ferrette was aromatic, rich and satisfying, Maître Antony is one of the best in the world that many Michelin starred Chefs get their fine cheeses selection from. The night ended well with a couple of delightful desserts courses, few delectable bites and some velvety chocolate. Overall, we had an elevated fine dining experience that will bring me back if in Basel again."