Mozzarella Bar Stuttgart

Paulinenstrasse 16 70178, Stuttgart, Germany

🛍 Pizza, Cafés, Vegetarier, Italienisch

4.2 💬 2913 Recensioni
Mozzarella Bar Stuttgart

Telefono: +4971164568564,+491703800876

Indirizzo: Paulinenstrasse 16 70178, Stuttgart, Germany

Città: Stuttgart

Piatti: 35

Recensioni: 2913

Sito Web: http://www.mozze.de

"In qualche modo ha la sensazione che si conosca la mozzarellatomata a lungo qui è che è convinto che ci siano altre varianti che hanno un sapore davvero pazzo. Anche un servizio molto impegnato e di guardia. La colazione durante il fine settimana viene quindi preparata un altro momento clou e per il mio sentimento con amore. Consigliato consigliato"

Joko Joko

Super nice tappas anti-Pasti bar. Tastes but also delivered excellent!!!

Indirizzo

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Recensioni

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super beautiful tappas anti-Pasti bar. tastes but also excellent delivered!


Quelle:
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A detailed review of the Mozzarella Bar restaurant can be found on the Stuttgart blog.


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Servizio molto cordiale e cibo delizioso. Abbiamo avuto un posto accogliente per due fuori


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unfortunately do not get a truffle although ordered and also too expensive for what you get.


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produktando fahrer wanted to be on the toilet. quoted: “Junge frau, I need to use it very urgently. ‘


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super, as always. the feed absolutely fresh, high quality and delicious! delivery at the desired time perfect!


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tasty, good drinks and antipasti- super for an evening with friends came as indicated, uncomplicated processing


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great idea, very high-quality, delicious food. the idea with the drinks I find good even if I would find it better if there were also menus without drinks. a couple of extra explanations at lieferando, which would be great. portion rather small


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In qualche modo ha la sensazione che si conosca la mozzarellatomata a lungo qui è che è convinto che ci siano altre varianti che hanno un sapore davvero pazzo. Anche un servizio molto impegnato e di guardia. La colazione durante il fine settimana viene quindi preparata un altro momento clou e per il mio sentimento con amore. Consigliato consigliato

Stuttgart

Stuttgart

Stoccarda, una vivace città tedesca, combina modernità e tradizione con rigogliosi vigneti ed è conosciuta per piatti come Maultaschen e Spätzle.

Categorie

  • Pizza Immergiti nelle nostre pizze perfettamente cotte, realizzate con impasto fatto a mano, salsa di pomodoro ricca e una miscela di formaggi gourmet. Ogni fetta esplode con condimenti freschi, garantendo un boccone delizioso ogni volta.
  • Cafés Affascinanti caffetterie che offrono una varietà di caffè e tè appena preparati, insieme a spuntini leggeri, prodotti da forno e dessert. Perfette per un risveglio mattutino o una pausa pomeridiana in un'atmosfera accogliente.
  • Vegetarier Goditi la nostra vibrante collezione di piatti vegetariani, realizzati con le verdure più fresche, sapori ricchi e spezie saporite. Gustati un piatto salutare e delizioso che celebra i migliori ingredienti della natura.
  • Italienisch Gusta i sapori ricchi e diversi dell'Italia con il nostro menu, che offre pasta classica, risotti saporiti e piatti tradizionali di carne e pesce, tutti realizzati con ingredienti autentici e passione. Buon appetito!

Servizi

  • Bier
  • Cafe
  • Wein
  • High Tea

Ristoranti Simili

Hupperts

Hupperts

Gebelsbergstr. 97, 70199 Stuttgart-Heslach, Germany

Kreativ • Eiscreme • Vegetarier • Meeresfrüchte


"Wow. Simply Awesome! Best dining experience my wife and I have had in several years, probably top all time, and we are real foodie snobs. They squeezed us in with only a couple hours notice. We got the course menu paired with wine....Little did we know that six courses in metric means First came the amouse bouse, a frothy chicken soup plus a croquette topped with dried mushrooms. Paired with wine of course. Then came a home made freshly baked baguette that was crazy delicious served with a dish of sour cream and chives as well as butter with pumpkin seeds. The bread was so good it could have been its own course, and the sour cream was the first of many unusual com I nations, but it worked. Next was a salad a combination of beet root, cabbage, Thai coconut milk and lemon grass. I hate beets and I loved this dish. Next wa the first actual course, duck liver pate and brioche with figs and wine sauce. Amazing! Now how about some slow cooked trout (which strongly resembled salmon) with tangerines and celery root. Then some white cod with Jerusalem artichokes and hazel nuts. Then, to cleanse the palate a glass of deer broth served in a glass like a brandy snifter. We're only halfway through. Now it's a slab of deer meat cooked like a tender steak, served with a cannelloni stuffed with deer and all set over mashed parsley root that could have passed as mashed potatoes. All garnished with an amazing deer gravy/sauce. Next comes some mont d'or cheese served with house made fruit bread, oranges, and rutabaga. Crazy com o but it was delicious. Now for dessert courses. Red wine sorbet. Think you're done? Next comes white chocolate ice cream serve with quince (purée, cubes, and foam) served with a chestnut parfait. Now we're stuffed, but time for another dessert: creme brulee paired with a chocolate brownie and a serving of mango mousse. Crazy good."