Pollo Supremo Pollo Supremo
Giustospirito

Giustospirito

Via Fratelli Cervi, 312, Reggio Emilia, Italy

Pizza • Italiano • Fast Food • Porta Via


"We enjoyed a delicious dinner at the Giustospirito restaurant in Reggio Emilia on a weeknight. Located in an imposing building with large windows that allow you to take a look inside, in particular the area dedicated to beer production, the place welcomed us with a welcoming and evocative atmosphere. Once you crossed the threshold, the interior proved to live up to the expectations created by the outside: a spacious room with different types of tables, one part of which was slightly raised to give a touch of originality. The furnishings, with references to the world of beer and tradition, contributed to creating a unique and welcoming atmosphere. The tables, simply but carefully set, were comfortable and impeccably clean. We opted for a fresh and tasty mixed salad with olives and stracciatella as a starter: a delicate and rich dish, with tasty olives and a fresh stracciatella that blended harmoniously with the vegetables. We then savored a succulent slice of beef with rocket, lettuce and roasted potatoes in their skins. The meat, fresh and tender, was cooked rare, although we would have appreciated a light extra crust to enhance the flavour. However, overall, the tagliatelle was tasty and definitely recommended. The roasted potatoes with rosemary were really delicious and proved to be a perfect accompaniment, all accompanied by their craft beer. The dessert menu featured a vast selection of delicacies that are sure to please any palate. Giustospirito in Reggio Emilia confirms itself as an ideal place for quick lunches or relaxing dinners in the company of good food and good company. Highly recommended! Service: Dine in Meal type: Dinner Price per person: €20–30 Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5"

Le Pietre Di Canossa

Le Pietre Di Canossa

Via Pietre, 2, 42020, SAN POLO D'ENZA, Italy

Vino • Pasta • Gelato • Italiano


"Iniziamo dagli aspetti positivi. Location abbastanza carina con vista sulle colline, dall'aspetto rurale e con possibilità di sedersi sia dentro che fuori. Antipasti abbastanza buoni e abbondanti (gnocco e tigelle con salumi e marmellate, e poi polenta fritta con lardo e gorgonzola . Passiamo ora agli aspetti negativi. C'è stato preparato subito un tavolo (non avevamo prenotato ma per l'ordine è passata una mezz'ora nonostante gli altri tavoli fossero già tutti serviti (occupati fuori erano 5.. con 2 camerieri . Va detto che dopo l'ordine le portate sono arrivate con tempi d'attesa relativamente corti. Purtroppo però, col cibo sono arrivate anche le mosche che peggio dei piranha hanno accompagnato e disturbato tutto il pranzo (un primo non è stato nemmeno terminato perché una mosca c'è finita dentro . Non so quanto ciò sia imputabile alla gestione del locale...ma di fatto così è stato. Non ho chiesto quale birra alla spina avessero, ma il sapore era orrendo (però si, dato che l'avrei comunque pagata l'ho bevuta! . Nessuno ci ha detto quali marmellate erano tra gli antipasti, quindi se qualcuno ha qualche allergia non si dimentichi di chiedere, dato che i camerieri non lo chiedono. Le tagliatelle non sono arrivate con porcini come da menù, ma con funghi misti (si vede chiaramente nella foto nonostante dentro i porcini freschi erano esposti. La pasta con salsiccia e friggitelli un po' brodosa e nulla di eccezionale (la salsiccia era a brandelli . Il personale cordiale, ma a parte questo non credo ci tornerei."