Da Candida - Piatti

22060 Viale Marco, 4, 22061, CAMPIONE D'ITALIA, Italy

🛍 Pizza, Messicano, Mediterraneo, Frutti Di Mare

5 💬 35 Recensioni
Da Candida

Telefono: (+39)916497541

Indirizzo: 22060 Viale Marco, 4, 22061, CAMPIONE D'ITALIA, Italy

Città: CAMPIONE D'ITALIA

Menu Piatti: 35

Recensioni: 35

Sito Web: http://www.dacandida.net/#

"Piccolo ristorante con un numero molto limitato di tavoli. C'è un magnifico camino al centro che rende l'atmosfera molto accogliente e romantica. Il cibo è incredibile, con il foie gras che è la stella assoluta. Abbiamo provato il menu di degustazione dell'anatra e ci siamo davvero goduti."

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Piccolo ristorante con un numero molto limitato di tavoli. C'è un magnifico camino al centro che rende l'atmosfera molto accogliente e romantica. Il cibo è incredibile, con il foie gras che è la stella assoluta. Abbiamo provato il menu di degustazione dell'anatra e ci siamo davvero goduti.

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Categorie

  • Pizza Immergiti nelle nostre pizze perfettamente cotte, realizzate con impasto fatto a mano, salsa di pomodoro ricca e una miscela di formaggi gourmet. Ogni fetta esplode con condimenti freschi, garantendo un boccone delizioso ogni volta.
  • Messicano Autentici sapori messicani ti aspettano con fajitas sfrigolanti, tacos saporiti, enchiladas piccanti e guacamole fresco, tutti realizzati con ricche spezie tradizionali e serviti con contorni vivaci. Goditi una fiesta nel tuo piatto! Visualizza piatti
  • Mediterraneo Assapora l'essenza vibrante del Mediterraneo con piatti ispirati alle coste baciate dal sole. Goditi olive fresche, erbe vibranti, ricchi oli d'oliva e una varietà di frutti di mare e carni alla griglia.
  • Frutti Di Mare Immergiti nelle catture più fresche del mare con la nostra selezione di frutti di mare, che offre piatti squisiti preparati con pesce e crostacei di alta qualità. Assapora i sapori dell'oceano in ogni boccone!

Servizi

  • Wifi
  • Romantico
  • Piatti
  • Mastercard
  • Menu
  • Carta Visa

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Palazzo Mantegazza, riva Paradiso 2, 6900 Paradiso, 6902, Lugano, Switzerland

Piatti • Fusion • Europäisch • Restaurants • Mediterrane


"Me and my husband chose this restaurant to celebrate our 5 year wedding anniversary. We came all the way from USA and I can tell you this place didn't disappoint us. Very nice location, close to the lake and easy to find. We started our 5 course chef's tasting menu from appetizers by chef. It was mix of cheeses in different variations deep fried, cream cheese, cheese truffle and refreshing gazpacho soup. 1.Our first tasting dish were amberjack ceviche with fresh mint, peach and lemon sauce. It was absolutely delightful. 2.Then we had poached egg in creamy pea puree and shaved with Belèer Knolle cheese. It was also one of my favorite dishes because it was so creamy and egg was a great addition to this dish. Also there were Bona crumbles sweet to balance the pea puree. 3. Next Paccheridi Gragnano halves with oriental veal ragout. unfortunately this pasta wasn't my favorite. It was too al dente and I am not used to such a thick uncooked pasta. We ask waiter and he confirmed that's the way it should be. Also too much peanuts overwhelmed the sauce and it felt you are eating sneakers. But I absolutely loved veal ragout sauce, it was rich with flavors and very nicely done. 4.Then our next dish was Red Mediterranean tuna with charcoal, teriyaki mayonnaise, cucumber and puffed rice with seaweed. It was the best cooked tuna that I ever tried. It was so tender and melting on my tongue. 5. Next was perfectly cooked Duck with cherries. I absolutely loved duck, it was cooked to perfection!!! 6. Pre dessert strawberry basil puree to refresh tasting buds and prepare for the dessert. 7. Vanilla cheesecake with apricot and carrot sorbet with prune compote. 8. And complementary truffle selection from Chef to congratulate us with our anniversary. Absolutely best anniversary meal. I also loved that service here was very open and nice. It was my first Michelin star experience and I didn't felt any snobbism, like in other restaurants in Milan for example. Nice presentation, and all dishes were properly described in English for us which is additional plus since my husband doesn't speak Italian. Absolutely worth the trip!"