Al Noor 1 Rosticceria Indiana

Via Giuseppe Ripamonti, 15, Milan, Italy, Vaiano Valle

🛍 Pizza, Asiatico, Fast Food, Porta Via

4.4 💬 596 Recensioni

Indirizzo: Via Giuseppe Ripamonti, 15, Milan, Italy, Vaiano Valle

Città: Vaiano Valle

Menu Piatti: 22

Recensioni: 596

Sito Web: https://social.quandoo.com/en/groups/al-noor-rosticceria-indiana-98989

"Recentemente ho cenato al Ristorante Indiano Al Noor e ho provato diversi piatti come Jhinga Korma, Chicken Tikka Masala, Paneer Karahi, Daal e Baingan Bharta. Ogni piatto era davvero delizioso. L'unico inconveniente era che i piatti erano un po' troppo oleosi, il che ha un po' diminuito l'esperienza complessiva. Nonostante ciò, non riuscivo a resistere ai loro piatti a base di Jhinga, erano semplicemente fantastici ogni volta. Il personale di Al Noor era fantastico. Sono stati attenti, cordiali e davvero disponibili nel consigliare i piatti e nell'adattare i livelli di spezie secondo i nostri gusti. Opzioni vegetariane: con servizio di Paneer. Servizio: d'asporto. Tipo di pasto: cena. Prezzo per persona: €10–20. Cibo: 4. Servizio: 5. Atmosfera: 4. Piatti consigliati: Paneer Butter Masala, Butter Chicken, Samosa."

Menu completo - 22 opzioni

Tutti i prezzi sono stime su Menu.

Indiano

Specialità Miste

Antipasti

Piatti Vegetariani

Specialità Di Pollo

Faisal Faisal

Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5

Indirizzo

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Recensioni

harshit
harshit

there was good food Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5


Yash
Yash

Cibo straordinario, sapore indiano autentico e il proprietario è davvero una persona gentile. Da non perdere!


Sudharshan
Sudharshan

Arrogance of the staff, little quantity, not recommended for Indians, fine for Italians Food: 2 Service: 2 Atmosphere: 1 Visualizza piatti


Luca
Luca

I came here with an Indian friend of mine who recommended this place to me. Good and typical food! Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5


vishal
vishal

For Indian Students in Milan it is a perfect place to satisfy your hunger. Affordable and Hygienic. Service: Dine in Meal type: Lunch Price per person: €1–10 Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5 Recommended dishes: Aloo Gobi Masala


Nilesh
Nilesh

Uno dei migliori ristoranti che abbia mai incontrato. Vi consiglio di provarlo. Il cibo ha un buon sapore. Servizio: Da mangiare nel locale Tipo di pasto: Cena Prezzo a persona: €10-20 Cibo: 5 Servizio: 5 Atmosfera: 5 Piatti consigliati: Samosa. Visualizza piatti


Amogh
Amogh

I had a portion of tandoori chicken, a madras chicken curry, and some roti’s Curry and roti’s were made really well and i can say it was really good.. Tandoori was average , wouldn’t try it again but decent at its best.. Was lacking the spice and flavour:! Overall good food at a really good price. Service: Dine in Meal type: Dinner Price per person: €10–20 Food: 4 Service: 5 Atmosphere: 3


tushar
tushar

As an Indian, I will recommend this place to any Indian coming to Milan. You will get real Indian food here, not like other indian restaurants in Milan who claim to serve indian food but in reality, serve an Italian version of Indian food. Prices are also cheap for everyday meals. Service: Dine in Meal type: Lunch Price per person: €30–40 Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 3 Recommended dishes: Paneer Butter Masala, Aloo Gobi Masala


Hiva
Hiva

Recentemente ho cenato al Ristorante Indiano Al Noor e ho provato diversi piatti come Jhinga Korma, Chicken Tikka Masala, Paneer Karahi, Daal e Baingan Bharta. Ogni piatto era davvero delizioso. L'unico inconveniente era che i piatti erano un po' troppo oleosi, il che ha un po' diminuito l'esperienza complessiva. Nonostante ciò, non riuscivo a resistere ai loro piatti a base di Jhinga, erano semplicemente fantastici ogni volta. Il personale di Al Noor era fantastico. Sono stati attenti, cordiali e davvero disponibili nel consigliare i piatti e nell'adattare i livelli di spezie secondo i nostri gusti. Opzioni vegetariane: con servizio di Paneer. Servizio: d'asporto. Tipo di pasto: cena. Prezz... Visualizza piatti

Categorie

  • Pizza Immergiti nelle nostre pizze perfettamente cotte, realizzate con impasto fatto a mano, salsa di pomodoro ricca e una miscela di formaggi gourmet. Ogni fetta esplode con condimenti freschi, garantendo un boccone delizioso ogni volta.
  • Asiatico
  • Fast Food Goditi una varietà di pasti veloci e deliziosi perfetti per mangiare in movimento. Dai succosi hamburger e patatine croccanti alle bevande rinfrescanti, il nostro menu fast food soddisfa le tue voglie con un servizio rapido e sapori irresistibili.
  • Porta Via Goditi i tuoi piatti preferiti in movimento con il nostro vario menu da asporto, che presenta deliziose pietanze preparate al momento, perfette per uno stile di vita frenetico. Assapora i sapori dove e quando vuoi!

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  • Consegna

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"Visited months ago The label of a vegetarian restaurant absolutely does not correspond to what Joia represents in the Italian gastronomic panorama. We are talking about the maximum expression of haute cuisine, overwhelming ideas, bold and unexpected combinations, exceptional raw materials, all served in an exclusive environment suitable for providing customers with a fantastic experience. Chef Leemann showed up in person to take the order and give his suggestions on the sequence of dishes. The service staff has always proven to be very prepared to answer all our questions or curiosities about the dish itself and this knowledge was not only the heritage of the waiter who brought the dish to our table and described it to us, but of all the staff who, even randomly, we stopped to ask for further explanation! The wine list was excellent from which we chose a Barbera d 'Alba by Bartolo Mascarello. But let 's get to the food. As entrees... and calling them entrees is definitely limiting! We were offered 2 wonderful tastings which unfortunately I cannot remember in their composition, but the first was a cream with carrot and rhubarb served in a mini terracotta vase, while the second appeared like a palette of colors where some fantastic raw materials sauces could be combined manually. My lunch then began with the Cantiam la montanara where, under a soft celery foam, there was a composition of green asparagus, spring onion and truffle on chopped borlotti beans. Fantastic dish, sublime with exceptional aromas!. I then continued with The navel of the world , a wonderfully plated dish where two types of rice are used, one as a base made with asparagus and watercress, and in the center a Venere rice cake finished on top with saffron almond cream . Finally I closed the lunch with a selection of 8 cheeses, some of which were truly exceptional, accompanied by jams/honey. Obviously the bill is in line with the proposal and with the experience. I must say that it was truly a pleasure and an honor."