Au Brin de Thym - Menu

22 rue du Docteur Fanton, 13200, Arles, France

🛍 Café, Steak, Poisson, Français

3.7 💬 2365 Recensioni
Au Brin de Thym

Telefono: +33490978518

Indirizzo: 22 rue du Docteur Fanton, 13200, Arles, France

Città: Arles

Piatti: 6

Recensioni: 2365

Sito Web: http://au-brin-de-thym.lafourchette.rest/

"Sono stata a cena in questo posto con un' amica. Abbiamo preso 2 piatti principali e 2 dessert. Tutto molto buono: saporito ma non pesante!Ottima la bistecca di toro, ed anche l'agnello. buoni anche i dolci. Personale gentile e servizio veloce!Unica nota negativa: il vento sferzante durante la cena, dato che i tavoli sono all' aperto. Per il resto da provare! Consiglio: prenotate!"

Menu - 6 opzioni

Tutti i prezzi sono stime.

Léon Léon

pleasant terrace, warm staff, good kitchen. a little waiting for the service but it didn't ruin our evening.

Indirizzo

Mostra Mappa

Recensioni

RikkeBerg
RikkeBerg

Excellent food and great service. If we stayed for more than 3 days we would go back another night. If it’s on the menu try the risotto.


Christine
Christine

Wonderful local food, nice and quiet setting, kind and helpful people. We had lentil soup, chicken with seasonal mushrooms, all delicious.


Serge
Serge

Perfect ! Good cuisine, local dishes, excellent value for money. Relatively quick service considering the crowd and what's more, the waitress is charming.


Becourt
Becourt

What we were served was good, homemade, on the other hand tiny starter, zucchini flower fritter (1 flower cut into 3), at 14 euros the starter is excessive


JF
JF

Dans une petite rue au coeur de Arles. L'endroit est agréable avec sa petite terrasse. Cuisine de saison, les assiettes sont copieuses. Un bon rapport qualité prix.


Arthur
Arthur

restaurant found by hazard. I'm going to dessert. very friendly, quiet, beautiful terrace, the dishes are succulent. special mention for the menu of the day. come at 12:30;)


Philippine
Philippine

We had a salad de sud and some more simple dishes. The dressing was just olive oil and all the food lacked in acidity. We liked it but we would have expected more for that price. Quality of the produce was good and very friendly service.


Daniel
Daniel

Il cibo è buono: noi abbiamo preso due piatti di carne (agnello e toro) cucinati molto bene, caratterizzati ovviamente dalla presenza di timo. La maggior parte dei posti è all'aperto e quando "soffia" il maestrale non è proprio il massimo mangiare fuori.


Henri
Henri

Sono stata a cena in questo posto con un' amica. Abbiamo preso 2 piatti principali e 2 dessert. Tutto molto buono: saporito ma non pesante!Ottima la bistecca di toro, ed anche l'agnello. buoni anche i dolci. Personale gentile e servizio veloce!Unica nota negativa: il vento sferzante durante la cena, dato che i tavoli sono all' aperto. Per il resto da provare! Consiglio: prenotate!

Categorie

  • Café Concediti la nostra ricca e aromatica selezione di caffè, sapientemente preparata per risvegliare i tuoi sensi. Dal classico espresso ai cremosi cappuccini, scopri la miscela perfetta per iniziare la giornata con una nota di sapore.
  • Steak Assapora tagli pregiati di succulente e tenere bistecche, grigliate alla perfezione. Ogni morso offre un'esplosione di sapore, servita con contorni classici e salse deliziose per migliorare la tua esperienza culinaria.
  • Poisson Deliziatevi con i nostri prelibati piatti di pesce, realizzati con il pescato fresco del giorno. Dai preferiti alla griglia agli stufati saporiti, il nostro menu celebra la ricchezza dell'oceano con sapori che soddisfano ogni palato.
  • Français La cucina classica francese che mette in mostra un'eleganza senza tempo, il nostro menu offre piatti ricchi e saporiti realizzati con tecniche tradizionali e ingredienti stagionali, promettendo un'esperienza culinaria indimenticabile. Bon appétit!

Servizi

  • Café
  • Sièges
  • Réservations
  • Sert De L'alcool

Ristoranti Simili

L'arlatan

L'arlatan

20 Rue Du Sauvage, 13200, Arles, France

Thé • Buffet • Desserts • Chocolat


"This restaurant is part of a hotel in a very impressive 16th century building. It looks very classy. However, the night we were there, there must have been some serious problems in the kitchen (or maybe it is always like that . We started with a shared plate of charcuterie which took a long time to arrive – how long does it take to arrange the cold meats on a plate? We then waited a very, very long time for our main courses. While waiting, we saw a dispute at another table involving the maître d’ and resulting in plates going back to the kitchen. We had both ordered duck à l’orange which came with Camargue rice. The rice appeared to have been baked in the oven and was so crisp and dry that it resembled a cereal bar. The ‘orange’ was not the usual sauce, but instead was four cubes of orange that appeared to have been scorched on a grill. They added nothing to the dish. It had been suggested that we should share a side of seasonal vegetables. These turned out to be big chunks of boiled potatoes (with rice! , a boiled root vegetable and a couple of dry artichokes. We had interchanges with two servers and the maître d – all were cold and brusque. We lived in France for more than 20 years and appreciate the fact that the French like to take their time with meals, but there is a big difference between leisurely and glacially slow. Perhaps we were there on a bad night, others seem to have had a better experience."