Dawat - Piatti

Corso Sempione, 88, Milan, Italy, Mailand

🛍 Caffè, Zuppa, Gelato, Indiano

4.3 💬 1985 Recensioni

Indirizzo: Corso Sempione, 88, Milan, Italy, Mailand

Città: Mailand

Menu Piatti: 15

Recensioni: 1985

Sito Web: http://www.dawat.it

"A visit we will remember. Kindness, hospitality, company and pleasant dishes. Vegetarian options: Most of the dishes have vegetarian components. Therefore the offer is wide. Service: Dine in Meal type: Lunch Price per person: €10–20 Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5 Recommended dishes: Antipasti Misti, Piatto Indiano"

Menu completo - 15 opzioni

Tutti i prezzi sono stime su Menu.

Indiano

Antipasti

Dessert

Specialità Miste

Specialità Vegetariane

Riso Indiano

Ivan Ivan

Food: 4 Service: 3 Atmosphere: 3

Indirizzo

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Recensioni

Anna
Anna

Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5


Stefano
Stefano

Food: 5 Service: 4 Atmosphere: 4


Parag
Parag

Good food. Good location. We enjoyed it. Food: 4 Service: 4 Atmosphere: 4 Visualizza piatti


Elisa
Elisa

Service: Dine in Meal type: Dinner Price per person: €20–30 Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5 Recommended dishes: Piatto Indiano


Beniamino
Beniamino

Nice atmosphere and helpful staff but modest food quality Service: Dine in Price per person: €30–40 Food: 2 Service: 4 Atmosphere: 4


Patrizia
Patrizia

Cibo molto buono e abbondante Servizio: In loco Tipo di pasto: Pranzo Prezzo per persona: €20–30 Cibo: 5 Servizio: 5 Atmosfera: 4 Piatti consigliati: Menù Fisso Vegetariano o Vegano Visualizza piatti


Sugandha
Sugandha

Cena nel ristorante: Cibo: 5 Servizio: 5 Atmosfera: 5 Ho avuto un'ottima esperienza durante la mia cena. Il cibo era eccezionale, il servizio impeccabile e l'atmosfera perfetta. Un'esperienza da ripetere sicuramente!


Monica
Monica

È un posto molto piacevole, con personale cordiale e cibo molto buono. Prezzi onesti, soprattutto a pranzo durante la settimana. Servizio: Mangiata in loco Tipo di pasto: Pranzo Prezzo per persona: €10–20 Cibo: 4 Servizio: 4 Atmosfera: 4


Vito
Vito

A visit we will remember. Kindness, hospitality, company and pleasant dishes. Vegetarian options: Most of the dishes have vegetarian components. Therefore the offer is wide. Service: Dine in Meal type: Lunch Price per person: €10–20 Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5 Recommended dishes: Antipasti Misti, Piatto Indiano Visualizza piatti

Categorie

  • Caffè Concediti la nostra ricca e aromatica selezione di caffè, sapientemente preparata per risvegliare i tuoi sensi. Dal classico espresso ai cremosi cappuccini, scopri la miscela perfetta per iniziare la giornata con una nota di sapore.
  • Zuppa Zuppe calde e confortanti per nutrire la tua anima. Scegli tra una varietà di brodi saporiti e ingredienti sostanziosi, perfetti come semplice antipasto o pasto soddisfacente in una giornata fredda. Visualizza piatti
  • Gelato Una deliziosa selezione di gelati cremosi e artigianali con una varietà di gusti che vanno dalla classica vaniglia e cioccolato a opzioni uniche come miele alla lavanda e mango piccante, perfetti per soddisfare la tua voglia di dolce.
  • Indiano Scopri i sapori vibranti dell'India con i nostri piatti autentici realizzati con spezie aromatiche, ingredienti freschi e ricette tradizionali, offrendo un ricco arazzo di sapori ad ogni boccone appetitoso.

Servizi

  • Consegna
  • Televisione
  • Piatti
  • Accessibile Alle Sedie A Rotelle
  • Menu

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Joia

Joia

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"Visited months ago The label of a vegetarian restaurant absolutely does not correspond to what Joia represents in the Italian gastronomic panorama. We are talking about the maximum expression of haute cuisine, overwhelming ideas, bold and unexpected combinations, exceptional raw materials, all served in an exclusive environment suitable for providing customers with a fantastic experience. Chef Leemann showed up in person to take the order and give his suggestions on the sequence of dishes. The service staff has always proven to be very prepared to answer all our questions or curiosities about the dish itself and this knowledge was not only the heritage of the waiter who brought the dish to our table and described it to us, but of all the staff who, even randomly, we stopped to ask for further explanation! The wine list was excellent from which we chose a Barbera d 'Alba by Bartolo Mascarello. But let 's get to the food. As entrees... and calling them entrees is definitely limiting! We were offered 2 wonderful tastings which unfortunately I cannot remember in their composition, but the first was a cream with carrot and rhubarb served in a mini terracotta vase, while the second appeared like a palette of colors where some fantastic raw materials sauces could be combined manually. My lunch then began with the Cantiam la montanara where, under a soft celery foam, there was a composition of green asparagus, spring onion and truffle on chopped borlotti beans. Fantastic dish, sublime with exceptional aromas!. I then continued with The navel of the world , a wonderfully plated dish where two types of rice are used, one as a base made with asparagus and watercress, and in the center a Venere rice cake finished on top with saffron almond cream . Finally I closed the lunch with a selection of 8 cheeses, some of which were truly exceptional, accompanied by jams/honey. Obviously the bill is in line with the proposal and with the experience. I must say that it was truly a pleasure and an honor."