Lu Tata N'zinu - Piatti

Parcheggio, Via Parcheggio Via, Via Idro, 24, Otranto, Italy

🛍 Pizza, Pasta, Panini, Pescare

3.9 💬 1480 Recensioni

Telefono: +393802080027

Indirizzo: Parcheggio, Via Parcheggio Via, Via Idro, 24, Otranto, Italy

Città: Otranto

Menu Piatti: 6

Recensioni: 1480

Sito Web: https://www.facebook.com/Lu-Tata-Nzinu-469377620131632/

"Certo! Ecco la recensione del ristorante riscritta in italiano: **Tipo di pasto:** Pranzo **Prezzo per persona:** €10–20 **Cibo:** 5 **Servizio:** 5 **Atmosfera:** 5 Ho pranzato in questo ristorante e sono rimasto molto soddisfatto. Il cibo era delizioso e ben preparato. Il servizio è stato impeccabile, con personale cordiale e attento. L'atmosfera era accogliente e piacevole, ideale per una pausa pranzo. Consiglio vivamente questo posto!"

Menu completo - 6 opzioni

Tutti i prezzi sono stime su Menu.

Specialità Miste

Antipasti

Frutti Di Mare

Cotolette

Portate Principali

Pizza

Thibault Thibault

Not open during indicated hours

Indirizzo

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Recensioni

AM
AM

pizzas are ok, but nothing special. Service: Dine in


Maria
Maria

Tipo di pasto: Cena Prezzo per persona: €10–20 Cibo: 5 Servizio: 5 Atmosfera: 4


Maddalena
Maddalena

Service: Dine in Meal type: Dinner Price per person: €10–20 Food: 5 Service: 4 Atmosphere: 3 Visualizza piatti


Alessandro
Alessandro

Good pizza, quick service Service: Dine in Meal type: Dinner Price per person: €10–20 Service: 4 Atmosphere: 3


Dario
Dario

Very good pizzas! Selected ingredients. Service: Dine in Meal type: Dinner Price per person: €20–30 Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 4


Fabio
Fabio

Excellent pizzas, honest prices and friendly staff. I recommend it. Service: Dine in Meal type: Other Price per person: €20–30 Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5 Recommended dishes: Pesto Burrata E Pancetta Visualizza piatti


Leonard
Leonard

La mia fidanzata ha provato la Parmegiana, ma non si avvicinava nemmeno. Dò 3 stelle perché ho preso il cavallo ed era buono. Servizio: Consumo in loco Tipo di pasto: Cena Prezzo per persona: €10–20 Cibo: 3 Servizio: 4 Atmosfera: 4


Gustavo
Gustavo

Normal pizza, average treatment. Table service € 2. X diner. Small Aperol. As almost always happens on weekends, despite having a place, they tell you that without a reservation they have no space. You pass by and the tables are empty. Service: Dine in Meal type: Dinner Price per person: €20–30


Angela
Angela

Certo! Ecco la recensione del ristorante riscritta in italiano: **Tipo di pasto:** Pranzo **Prezzo per persona:** €10–20 **Cibo:** 5 **Servizio:** 5 **Atmosfera:** 5 Ho pranzato in questo ristorante e sono rimasto molto soddisfatto. Il cibo era delizioso e ben preparato. Il servizio è stato impeccabile, con personale cordiale e attento. L'atmosfera era accogliente e piacevole, ideale per una pausa pranzo. Consiglio vivamente questo posto! Visualizza piatti

Categorie

  • Pizza Immergiti nelle nostre pizze perfettamente cotte, realizzate con impasto fatto a mano, salsa di pomodoro ricca e una miscela di formaggi gourmet. Ogni fetta esplode con condimenti freschi, garantendo un boccone delizioso ogni volta.
  • Pasta Delizia nella nostra selezione di piatti di pasta classici e contemporanei, ognuno preparato con ingredienti freschi e di qualità e salse saporite che catturano l'essenza della cucina italiana in ogni boccone. Visualizza piatti
  • Panini Una deliziosa selezione di panini appena preparati, realizzati con ingredienti di prima qualità e serviti su pane artigianale. Perfetti per un pranzo veloce o un pasto soddisfacente, ogni morso è ricco di sapore e bontà.
  • Pescare Deliziatevi con i nostri prelibati piatti di pesce, realizzati con il pescato fresco del giorno. Dai preferiti alla griglia agli stufati saporiti, il nostro menu celebra la ricchezza dell'oceano con sapori che soddisfano ogni palato.

Servizi

  • Wifi
  • Posti A Sedere All'aperto
  • Piatti
  • Accessibile Alle Sedie A Rotelle
  • Menu

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L'altro Baffo

L'altro Baffo

Via Cenobio Basiliano, 23, 73028 Otranto, Italy, OTRANTO

Piatti • Caffè • Pasta • Europeo • Frutti Di Mare


"“Dear Guest, the dishes we propose are the result of careful studies and a constant research for balance, for this reason we do not think that altering the cooking time or the ingredients will benefit the dishes”. Laltro Baffo menu. One of the challenges of eating out in Otranto in summer, perhaps more than anywhere else in Puglia, is the choice of bars and restaurants. Around the port, along the lungomare and lining the narrow streets and alleyways of the old town an almost endless choice of menus can be found, of which the highlight is undoubtedly the local seafood. While the British, French and Belgians have limited themselves to experiencing Puglia around the well trodden Valle d’Itria, Salento has for many, many years been the go to destination where Italians vacation to get away from it all. Otranto has always been high up on their list of favorite Salento spots. Despite the long line of bars, restaurants and places to eat, one after the other, it does mean tasty and authentic food is never far from you. Italians do not tolerate bad food. And even although Salento is fast becoming the “fashionable” face of #destinationPuglia, with many other guides now catching up and onto Salento as the place in Puglia to visit, this has not (yet changed the quality of food on offer. When choosing our top place to eat in Otranto we had only 2 criteria: seafood and somewhere away from the crowds. Actually we had a third a cool air conditioned interior was a must. By mid afternoon the temperatures were creeping up to 40°C 104°F. Laltro Baffo (a self branded fine fish restaurant was an easy and intriguing choice. Intriguing because unlike so many other Otranto restaurants offering spaghetti or linguine ai ricci di mare (the qualification “di mare” making it clear that it’s not hedgehog on the menu , theirs was carbonara di ricci. We are and we are not carbonara traditionalists. There is only one true carbonara sauce whose ingredients comprise egg yolk, Pecorino Romano, guanciale and black pepper. And nothing else. But we do not shy away from using carbocrema elsewhere. On pizza, in between layers of lasagne, as a baked potato filling. So, the big question was whether Laltro Baffo’s carbonara with ricci would work. We think it did. Firstly the carbonara was fabulously glossy. We forgot to ask what fat they substituted for the guanciale. The saltiness of the sea was a decent substitute for the strips of guanciale, though it lacked the crunchiness that guanciale gives to carbonara. It could have had an extra grind of black pepper. Our second primo was orecchiette, gamberi marinati, mandorla e pesto di erbe aromatiche. Creamy, light and fresh. Seafood is a less common, but on this occasion welcome, choice to serve with orecchiette. We shared a secondo between two of us grilled squid, spinach and seaweed with black aioli sauce and seeds. The balance of flavor was well executed. To finish, we choose two tribute desserts. A deconstructed pasticciotto (described as “Messy Pasticcioto” . This was a generous portion of crema topped with broken pastry shards and fresh fruits of the forest to give a slight sourness to the creamy custard. The other was “il leccese” in homage to the caffè in ghiaccio con latte di mandorla. An fine rendering of panna cotta with a coffee sorbet and coffee mousse (in reality more of a foam on top. Service was attentive and non invasive, with a 3€ coperto per person. Menus are in Italian and English."