Mi Tao - Piatti

Viale Molise, 54, 20137, Milan, Italy

🛍 Zuppa, Cinese, Asiatico, Reportage Gastronomico

3.7 💬 73 Recensioni
Mi Tao

Telefono: +393778591448

Indirizzo: Viale Molise, 54, 20137, Milan, Italy

Città: Milan

Menu Piatti: 35

Recensioni: 73

"Il ristorante è tranquillo, pulito e accogliente. Il cibo è buono e saporito. La ragazza è molto gentile e disponibile."

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Cibo ottimo, personale cordiale ma l'atmosfera potrebbe migliorare.

Indirizzo

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Recensioni

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Il cibo era delizioso, il personale gentile, ma l'atmosfera era un po' deludente.


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cibo discreto, ristorante deserto ma pulito, servizio veloce. Consiglio una cena veloce senza pretese.


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Il ristorante è tranquillo, pulito e accogliente. Il cibo è buono e saporito. La ragazza è molto gentile e disponibile. Visualizza piatti

Categorie

  • Zuppa Zuppe calde e confortanti per nutrire la tua anima. Scegli tra una varietà di brodi saporiti e ingredienti sostanziosi, perfetti come semplice antipasto o pasto soddisfacente in una giornata fredda.
  • Cinese Assapora i sapori ricchi e autentici della Cina con la nostra selezione di piatti iconici. Dai gustosi stir-fry ai dim sum da acquolina in bocca, ogni creazione cattura l'essenza della cucina tradizionale cinese, deliziando le tue papille gustative ad ogni morso. Visualizza piatti
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  • Reportage Gastronomico Assapora storie nel tuo piatto con la nostra categoria di Reportage Gastronomico, dove la narrazione incontra la cucina, trasformando ogni piatto in un viaggio di sapori e tradizione.

Servizi

  • Carta Visa
  • Pagamento Con Carta
  • Piatti
  • Accessibile Alle Sedie A Rotelle
  • Menu

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"Visited months ago The label of a vegetarian restaurant absolutely does not correspond to what Joia represents in the Italian gastronomic panorama. We are talking about the maximum expression of haute cuisine, overwhelming ideas, bold and unexpected combinations, exceptional raw materials, all served in an exclusive environment suitable for providing customers with a fantastic experience. Chef Leemann showed up in person to take the order and give his suggestions on the sequence of dishes. The service staff has always proven to be very prepared to answer all our questions or curiosities about the dish itself and this knowledge was not only the heritage of the waiter who brought the dish to our table and described it to us, but of all the staff who, even randomly, we stopped to ask for further explanation! The wine list was excellent from which we chose a Barbera d 'Alba by Bartolo Mascarello. But let 's get to the food. As entrees... and calling them entrees is definitely limiting! We were offered 2 wonderful tastings which unfortunately I cannot remember in their composition, but the first was a cream with carrot and rhubarb served in a mini terracotta vase, while the second appeared like a palette of colors where some fantastic raw materials sauces could be combined manually. My lunch then began with the Cantiam la montanara where, under a soft celery foam, there was a composition of green asparagus, spring onion and truffle on chopped borlotti beans. Fantastic dish, sublime with exceptional aromas!. I then continued with The navel of the world , a wonderfully plated dish where two types of rice are used, one as a base made with asparagus and watercress, and in the center a Venere rice cake finished on top with saffron almond cream . Finally I closed the lunch with a selection of 8 cheeses, some of which were truly exceptional, accompanied by jams/honey. Obviously the bill is in line with the proposal and with the experience. I must say that it was truly a pleasure and an honor."