Pizza Big - Piatti

Viale Brianza, 30, Milan, Italy, Mailand

🛍 Pizza, Pasta, Italiano, Formaggio

4.6 💬 1807 Recensioni

Indirizzo: Viale Brianza, 30, Milan, Italy, Mailand

Città: Mailand

Menu Piatti: 8

Recensioni: 1807

"Pizza sottile e stesa, ricca di ingredienti. Se ti piace questo tipo di pizza e non ti dispiace un ambiente informale e senza fronzoli, ti godrai una cena eccellente. Servizio: Mangiare sul posto Tipo di pasto: Cena Prezzo per persona: €10–20 Cibo: 5 Servizio: 5 Atmosfera: 3"

Menu completo - 8 opzioni

Tutti i prezzi sono stime su Menu.

Pizza

Dessert

Calzone

Cibo Messicano-Americano

Ozge Ozge

Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5

Indirizzo

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Recensioni

E
E

Food: 5 Service: 4 Atmosphere: 4


Michele
Michele

The best low-cut pizza in Milan Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 2


David
David

La migliore pizza che abbia mai mangiato. Veloce e deliziosa. Raccomandata al 110%! Cibo: 5 Servizio: 5 Atmosfera: 5 Visualizza piatti


Brigitte
Brigitte

Delicious thin pizzas!! Ready quickly! Friendly service! Enjoyed! Ready quickly! Greetings from Belgium Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5


gico
gico

È sempre piacevole.....si esce soddisfatti. Servizio: Servizio al tavolo Tipo di pasto: Pranzo Prezzo a persona: €10–20 Cibo: 5 Servizio: 5 Atmosfera: 5


Vanessa
Vanessa

Perfect, wafer-thin pizzas from the stone oven, very nice, attentive service, always with a smile on their faces. Always my pleasure Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 4 Visualizza piatti


Federico
Federico

Thin but delicious pizzas, room not very large, at dinner time perhaps a little noise but not excessive Service: Dine in Meal type: Dinner Price per person: €10–20 Food: 4 Service: 3 Atmosphere: 3


Francesco
Francesco

Quality and courtesy distinguish one of the best pizzerias in Milan. Service: Dine in Meal type: Lunch Price per person: €10–20 Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5 Recommended dishes: Calzone Pantalone


Edoardo
Edoardo

Pizza sottile e stesa, ricca di ingredienti. Se ti piace questo tipo di pizza e non ti dispiace un ambiente informale e senza fronzoli, ti godrai una cena eccellente. Servizio: Mangiare sul posto Tipo di pasto: Cena Prezzo per persona: €10–20 Cibo: 5 Servizio: 5 Atmosfera: 3 Visualizza piatti

Categorie

  • Pizza Immergiti nelle nostre pizze perfettamente cotte, realizzate con impasto fatto a mano, salsa di pomodoro ricca e una miscela di formaggi gourmet. Ogni fetta esplode con condimenti freschi, garantendo un boccone delizioso ogni volta.
  • Pasta Delizia nella nostra selezione di piatti di pasta classici e contemporanei, ognuno preparato con ingredienti freschi e di qualità e salse saporite che catturano l'essenza della cucina italiana in ogni boccone. Visualizza piatti
  • Italiano Gusta i sapori ricchi e diversi dell'Italia con il nostro menu, che offre pasta classica, risotti saporiti e piatti tradizionali di carne e pesce, tutti realizzati con ingredienti autentici e passione. Buon appetito!
  • Formaggio Una selezione curata di formaggi artigianali da tutto il mondo, con sapori e consistenze diverse che deliziano il palato. Perfetti da condividere o gustare singolarmente con gli accompagnamenti ideali.

Servizi

  • Consegna
  • Televisione
  • Piatti
  • Posti A Sedere All'aperto
  • Menu
  • Accessibile Alle Sedie A Rotelle

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Joia

Joia

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"Visited months ago The label of a vegetarian restaurant absolutely does not correspond to what Joia represents in the Italian gastronomic panorama. We are talking about the maximum expression of haute cuisine, overwhelming ideas, bold and unexpected combinations, exceptional raw materials, all served in an exclusive environment suitable for providing customers with a fantastic experience. Chef Leemann showed up in person to take the order and give his suggestions on the sequence of dishes. The service staff has always proven to be very prepared to answer all our questions or curiosities about the dish itself and this knowledge was not only the heritage of the waiter who brought the dish to our table and described it to us, but of all the staff who, even randomly, we stopped to ask for further explanation! The wine list was excellent from which we chose a Barbera d 'Alba by Bartolo Mascarello. But let 's get to the food. As entrees... and calling them entrees is definitely limiting! We were offered 2 wonderful tastings which unfortunately I cannot remember in their composition, but the first was a cream with carrot and rhubarb served in a mini terracotta vase, while the second appeared like a palette of colors where some fantastic raw materials sauces could be combined manually. My lunch then began with the Cantiam la montanara where, under a soft celery foam, there was a composition of green asparagus, spring onion and truffle on chopped borlotti beans. Fantastic dish, sublime with exceptional aromas!. I then continued with The navel of the world , a wonderfully plated dish where two types of rice are used, one as a base made with asparagus and watercress, and in the center a Venere rice cake finished on top with saffron almond cream . Finally I closed the lunch with a selection of 8 cheeses, some of which were truly exceptional, accompanied by jams/honey. Obviously the bill is in line with the proposal and with the experience. I must say that it was truly a pleasure and an honor."