Baia Chia - Piatti

Via Antonio Bazzini, 37, Milan, Italy, Mailand

🛍 Gelato, Italiano, Da Asporto, Mediterraneo

4.3 💬 1168 Recensioni

Indirizzo: Via Antonio Bazzini, 37, Milan, Italy, Mailand

Città: Mailand

Menu Piatti: 3

Recensioni: 1168

Sito Web: http://www.ristorantesardobaiachia.it

"Ristorante sardo a conduzione familiare, con piatti eccellenti. Ambiente piccolo e non rumoroso. Accessibilità per sedia a rotelle: Non accessibile, a mio parere. Servizio: Da mangiare sul posto. Tipo di pasto: Cena. Prezzo per persona: €40–50. Cibo: 5. Servizio: 4. Atmosfera: 4. Piatti consigliati: Pane Carasau, Spaghetti Calamari e Bottarga, Dolce Seada, Calamaretti Fritti."

Menu completo - 3 opzioni

Tutti i prezzi sono stime su Menu.

Pasta

Antipasto

Frutti Di Mare

Paolo Paolo

Food: 4 Service: 4 Atmosphere: 4

Indirizzo

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Recensioni

Stefano
Stefano

Service: Dine in Meal type: Lunch Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5


Davide
Davide

Certo! Ecco la tua recensione tradotta in italiano: **Servizio: 4** **Atmosfera: 5**


Alex
Alex

Service: Dine in Meal type: Lunch Price per person: €20–30 Food: 4 Service: 5 Atmosphere: 4 Recommended dishes: Pane Carasau, Spaghetti Calamari E Bottarga Visualizza piatti


Giannantonio
Giannantonio

Excellent value for money and friendly staff, excellent cuisine Service: Dine in Meal type: Dinner Price per person: €40–50 Food: 4 Service: 4 Atmosphere: 3


Mirella
Mirella

A small, welcoming, surprisingly original Sardinian place with accurate dishes, excellent fish at a fair price Service: Dine in Meal type: Lunch Price per person: €30–40 Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5


Alessandro
Alessandro

Excellent Sardinian cuisine, courteous staff. Service: Dine in Meal type: Lunch Price per person: €40–50 Recommended dishes: Torta Tiepida Cioccolato E Pere, Dolce Seada, Calamaretti Fritti, Gnocchetti Sardi Alla Campidanese Visualizza piatti


Fabio
Fabio

The food was very good and well presented and the staff very friendly and knowledgeable. Service: Dine in Meal type: Dinner Price per person: €30–40 Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 4 Recommended dishes: Carasauu, Spaghetti Calamari E Bottarga, Calamaretti Fritti


Tan’atara
Tan’atara

Servizio Eccellente: Cena Tipo di pasto: Cena Prezzo per persona: €50–60 Cibo: 5 Servizio: 5 Atmosfera: 4 Piatti consigliati: Pecora e Pecorino Sardo, Carasau, Spaghetti Calamari e Bottarga, Torta Tiepida al Cioccolato e Pere, Dolce Seada, Ravioli Sardi con Ricotta e Limone al Pomodoro Fresco.


Massimo
Massimo

Ristorante sardo a conduzione familiare, con piatti eccellenti. Ambiente piccolo e non rumoroso. Accessibilità per sedia a rotelle: Non accessibile, a mio parere. Servizio: Da mangiare sul posto. Tipo di pasto: Cena. Prezzo per persona: €40–50. Cibo: 5. Servizio: 4. Atmosfera: 4. Piatti consigliati: Pane Carasau, Spaghetti Calamari e Bottarga, Dolce Seada, Calamaretti Fritti. Visualizza piatti

Categorie

  • Gelato Una deliziosa selezione di gelati cremosi e artigianali con una varietà di gusti che vanno dalla classica vaniglia e cioccolato a opzioni uniche come miele alla lavanda e mango piccante, perfetti per soddisfare la tua voglia di dolce.
  • Italiano Gusta i sapori ricchi e diversi dell'Italia con il nostro menu, che offre pasta classica, risotti saporiti e piatti tradizionali di carne e pesce, tutti realizzati con ingredienti autentici e passione. Buon appetito! Visualizza piatti
  • Da Asporto Goditi i tuoi piatti preferiti in movimento con il nostro vario menu da asporto, che presenta deliziose pietanze preparate al momento, perfette per uno stile di vita frenetico. Assapora i sapori dove e quando vuoi!
  • Mediterraneo Assapora l'essenza vibrante del Mediterraneo con piatti ispirati alle coste baciate dal sole. Goditi olive fresche, erbe vibranti, ricchi oli d'oliva e una varietà di frutti di mare e carni alla griglia.

Servizi

  • Wifi
  • Televisione
  • Piatti
  • Posti A Sedere All'aperto
  • Menu

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Joia

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"Visited months ago The label of a vegetarian restaurant absolutely does not correspond to what Joia represents in the Italian gastronomic panorama. We are talking about the maximum expression of haute cuisine, overwhelming ideas, bold and unexpected combinations, exceptional raw materials, all served in an exclusive environment suitable for providing customers with a fantastic experience. Chef Leemann showed up in person to take the order and give his suggestions on the sequence of dishes. The service staff has always proven to be very prepared to answer all our questions or curiosities about the dish itself and this knowledge was not only the heritage of the waiter who brought the dish to our table and described it to us, but of all the staff who, even randomly, we stopped to ask for further explanation! The wine list was excellent from which we chose a Barbera d 'Alba by Bartolo Mascarello. But let 's get to the food. As entrees... and calling them entrees is definitely limiting! We were offered 2 wonderful tastings which unfortunately I cannot remember in their composition, but the first was a cream with carrot and rhubarb served in a mini terracotta vase, while the second appeared like a palette of colors where some fantastic raw materials sauces could be combined manually. My lunch then began with the Cantiam la montanara where, under a soft celery foam, there was a composition of green asparagus, spring onion and truffle on chopped borlotti beans. Fantastic dish, sublime with exceptional aromas!. I then continued with The navel of the world , a wonderfully plated dish where two types of rice are used, one as a base made with asparagus and watercress, and in the center a Venere rice cake finished on top with saffron almond cream . Finally I closed the lunch with a selection of 8 cheeses, some of which were truly exceptional, accompanied by jams/honey. Obviously the bill is in line with the proposal and with the experience. I must say that it was truly a pleasure and an honor."