Glory - Piatti

Via Comacchio, 1, Milan, Italy, Vaiano Valle

🛍 Pizza, Caffè, Italiano, Porta Via

4 💬 491 Recensioni

Indirizzo: Via Comacchio, 1, Milan, Italy, Vaiano Valle

Città: Vaiano Valle

Menu Piatti: 9

Recensioni: 491

Sito Web: http://www.ristoranteglorymilano.it/

"Punteggi ai massimi livelli. Mi chiedo come possa essere ancora aperto. Cibo pessimo. Caffè imbattibile. Servizio: Da mangiare al ristorante Tipo di pasto: Pranzo Prezzo a persona: €10–20 Cibo: 1 Servizio: 1 Atmosfera: 1"

Menu completo - 9 opzioni

Tutti i prezzi sono stime su Menu.

Dessert

Antipasti

Riso

Frutti Di Mare

Antipasti - Starter

Cotolette

Portata Principale

Pasta

Slaheddine Slaheddine

Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 4

Indirizzo

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Recensioni

Roman
Roman

Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5


Elsah
Elsah

Food: 1 Service: 1 Atmosphere: 1


Luca
Luca

Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5 Visualizza piatti


Edoardo
Edoardo

Tutto eccellente! Cibo: 4 Servizio: 5 Atmosfera: 5


Antonio
Antonio

Very kind staff is available, genuine cuisine, Mr. Paolo is one of us Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5


jeison
jeison

Very good food Service: Dine in Meal type: Dinner Price per person: €80–90 Food: 5 Service: 3 Atmosphere: 4 Recommended dishes: Antipasto Di Mare Visualizza piatti


Francesco
Francesco

Non si mangia male, ma la cortesia non è di casa. I sorrisi sono gratis. Servizio: Da asporto Tipo di pasto: Cena Prezzo a persona: €10–20 Cibo: 3 Servizio: 2 Atmosfera: 3


Frank
Frank

Best quality, Parking: They meet during the week Service: Dine in Meal type: Dinner Food: 4 Service: 3 Atmosphere: 4 Recommended dishes: Paccheri Astice E Gamberi Parking options: Free parking lot, Free street parking


Manuele
Manuele

Punteggi ai massimi livelli. Mi chiedo come possa essere ancora aperto. Cibo pessimo. Caffè imbattibile. Servizio: Da mangiare al ristorante Tipo di pasto: Pranzo Prezzo a persona: €10–20 Cibo: 1 Servizio: 1 Atmosfera: 1 Visualizza piatti

Categorie

  • Pizza Immergiti nelle nostre pizze perfettamente cotte, realizzate con impasto fatto a mano, salsa di pomodoro ricca e una miscela di formaggi gourmet. Ogni fetta esplode con condimenti freschi, garantendo un boccone delizioso ogni volta.
  • Caffè Concediti la nostra ricca e aromatica selezione di caffè, sapientemente preparata per risvegliare i tuoi sensi. Dal classico espresso ai cremosi cappuccini, scopri la miscela perfetta per iniziare la giornata con una nota di sapore. Visualizza piatti
  • Italiano Gusta i sapori ricchi e diversi dell'Italia con il nostro menu, che offre pasta classica, risotti saporiti e piatti tradizionali di carne e pesce, tutti realizzati con ingredienti autentici e passione. Buon appetito!
  • Porta Via Goditi i tuoi piatti preferiti in movimento con il nostro vario menu da asporto, che presenta deliziose pietanze preparate al momento, perfette per uno stile di vita frenetico. Assapora i sapori dove e quando vuoi!

Servizi

  • Posti A Sedere All'aperto
  • Accessibile Alle Sedie A Rotelle
  • Piatti

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Joia

Joia

Via Panfilo Castaldi, 18, Milan, Italy, Mailand

Piatti • Caffè • Gelato • Pescare • Salutare


"Visited months ago The label of a vegetarian restaurant absolutely does not correspond to what Joia represents in the Italian gastronomic panorama. We are talking about the maximum expression of haute cuisine, overwhelming ideas, bold and unexpected combinations, exceptional raw materials, all served in an exclusive environment suitable for providing customers with a fantastic experience. Chef Leemann showed up in person to take the order and give his suggestions on the sequence of dishes. The service staff has always proven to be very prepared to answer all our questions or curiosities about the dish itself and this knowledge was not only the heritage of the waiter who brought the dish to our table and described it to us, but of all the staff who, even randomly, we stopped to ask for further explanation! The wine list was excellent from which we chose a Barbera d 'Alba by Bartolo Mascarello. But let 's get to the food. As entrees... and calling them entrees is definitely limiting! We were offered 2 wonderful tastings which unfortunately I cannot remember in their composition, but the first was a cream with carrot and rhubarb served in a mini terracotta vase, while the second appeared like a palette of colors where some fantastic raw materials sauces could be combined manually. My lunch then began with the Cantiam la montanara where, under a soft celery foam, there was a composition of green asparagus, spring onion and truffle on chopped borlotti beans. Fantastic dish, sublime with exceptional aromas!. I then continued with The navel of the world , a wonderfully plated dish where two types of rice are used, one as a base made with asparagus and watercress, and in the center a Venere rice cake finished on top with saffron almond cream . Finally I closed the lunch with a selection of 8 cheeses, some of which were truly exceptional, accompanied by jams/honey. Obviously the bill is in line with the proposal and with the experience. I must say that it was truly a pleasure and an honor."