Antica Pizzeria Leone

Via Carlo Ravizza, 9, Milan, Italy, Mailand

🛍 Pizza, Caffè, Pesce, Panini

4.3 💬 4362 Recensioni

Indirizzo: Via Carlo Ravizza, 9, Milan, Italy, Mailand

Città: Mailand

Menu Piatti: 13

Recensioni: 4362

"Posto fantastico per mangiare piatti tradizionali del paese. Le pizze sono buone e c'è una vasta scelta. C'è anche una scelta di dessert molto piacevole e è originale vederli disposti su un vassoio! Perfetto per capire quanto mangiare con gusto. Cameriere molto cordiale nonostante la barriera linguistica. Servizio: Mangiare in loco Tipo di pasto: Cena."

Menu completo - 13 opzioni

Tutti i prezzi sono stime su Menu.

Dessert

Pizza

Arabic Dishes

Antipasti

Gnocchi

Cold Canapés

Italian Cookie Selections $18

Barbara Barbara

Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5

Indirizzo

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Recensioni

marco
marco

Eccellente pizza con abbondanti condimenti. Cibo: 5 Servizio: 5 Atmosfera: 5


Enrico
Enrico

Service: Dine in Meal type: Lunch Price per person: €30–40 Recommended dishes: Pizza Napoletana Margherita


Franco
Franco

Excellent pizza, considering being in Milan. Service: Dine in Meal type: Other Food: 4 Service: 5 Atmosphere: 4 Visualizza piatti


Marco
Marco

Meal type: Dinner Price per person: €20–30 Food: 5 Service: 4 Atmosphere: 4 Recommended dishes: Pizza Napoletana Margherita


Eduardo
Eduardo

Se puoi, vai lì per pranzo. Di sera è generalmente molto affollato e non riesci nemmeno a parlare al tavolo. Cibo: 5 Servizio: 3 Atmosfera: 3


Beniamino
Beniamino

Excellent pizza, attentive, polite and fast waiters Service: Dine in Meal type: Lunch Price per person: €10–20 Food: 4 Service: 4 Atmosphere: 4 Visualizza piatti


Barbara
Barbara

Very good Neapolitan pizza, lots of choice between normal and special pizzas. The service is friendly and fast, with tastings of appetizers and donuts at the end of the meal that are really good and very welcome. Service: Dine in Meal type: Lunch Price per person: €10–20


Alessandra
Alessandra

Terrible pizzeria. The waitress who was in charge of preparing beers and drinks continued to wipe her nose with her hand (the same one with which she took the glassware). Arrogant staff and owner trying to be smart since he didn't want to give receipts. I will never return and I strongly advise against it Food: 2 Service: 1 Atmosphere: 1


Stvn
Stvn

Posto fantastico per mangiare piatti tradizionali del paese. Le pizze sono buone e c'è una vasta scelta. C'è anche una scelta di dessert molto piacevole e è originale vederli disposti su un vassoio! Perfetto per capire quanto mangiare con gusto. Cameriere molto cordiale nonostante la barriera linguistica. Servizio: Mangiare in loco Tipo di pasto: Cena. Visualizza piatti

Categorie

  • Pizza Immergiti nelle nostre pizze perfettamente cotte, realizzate con impasto fatto a mano, salsa di pomodoro ricca e una miscela di formaggi gourmet. Ogni fetta esplode con condimenti freschi, garantendo un boccone delizioso ogni volta.
  • Caffè Concediti la nostra ricca e aromatica selezione di caffè, sapientemente preparata per risvegliare i tuoi sensi. Dal classico espresso ai cremosi cappuccini, scopri la miscela perfetta per iniziare la giornata con una nota di sapore. Visualizza piatti
  • Pesce Deliziatevi con i nostri prelibati piatti di pesce, realizzati con il pescato fresco del giorno. Dai preferiti alla griglia agli stufati saporiti, il nostro menu celebra la ricchezza dell'oceano con sapori che soddisfano ogni palato.
  • Panini Una deliziosa selezione di panini appena preparati, realizzati con ingredienti di prima qualità e serviti su pane artigianale. Perfetti per un pranzo veloce o un pasto soddisfacente, ogni morso è ricco di sapore e bontà.

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Joia

Joia

Via Panfilo Castaldi, 18, Milan, Italy, Mailand

Piatti • Sano • Caffè • Pesce • Gelato


"Visited months ago The label of a vegetarian restaurant absolutely does not correspond to what Joia represents in the Italian gastronomic panorama. We are talking about the maximum expression of haute cuisine, overwhelming ideas, bold and unexpected combinations, exceptional raw materials, all served in an exclusive environment suitable for providing customers with a fantastic experience. Chef Leemann showed up in person to take the order and give his suggestions on the sequence of dishes. The service staff has always proven to be very prepared to answer all our questions or curiosities about the dish itself and this knowledge was not only the heritage of the waiter who brought the dish to our table and described it to us, but of all the staff who, even randomly, we stopped to ask for further explanation! The wine list was excellent from which we chose a Barbera d 'Alba by Bartolo Mascarello. But let 's get to the food. As entrees... and calling them entrees is definitely limiting! We were offered 2 wonderful tastings which unfortunately I cannot remember in their composition, but the first was a cream with carrot and rhubarb served in a mini terracotta vase, while the second appeared like a palette of colors where some fantastic raw materials sauces could be combined manually. My lunch then began with the Cantiam la montanara where, under a soft celery foam, there was a composition of green asparagus, spring onion and truffle on chopped borlotti beans. Fantastic dish, sublime with exceptional aromas!. I then continued with The navel of the world , a wonderfully plated dish where two types of rice are used, one as a base made with asparagus and watercress, and in the center a Venere rice cake finished on top with saffron almond cream . Finally I closed the lunch with a selection of 8 cheeses, some of which were truly exceptional, accompanied by jams/honey. Obviously the bill is in line with the proposal and with the experience. I must say that it was truly a pleasure and an honor."