Movida Restaurant&cocktailbar

Via Ascanio Sforza, 41, Milan, Italy, Mailand

🛍 Italiano, Cocktail, Da Asporto, Mediterraneo

4.5 💬 3399 Recensioni

Indirizzo: Via Ascanio Sforza, 41, Milan, Italy, Mailand

Città: Mailand

Menu Piatti: 13

Recensioni: 3399

Sito Web: http://www.spaziomovida.it

"Cenato al ristorante, ho avuto un'esperienza davvero piacevole. Il prezzo per persona era tra i 10 e i 20 euro, che trovo molto ragionevole. Il cibo è stato eccezionale, merita un punteggio di 5. Anche il servizio è stato impeccabile, un altro 5. Infine, l'atmosfera del locale era perfetta, quindi anche qui un 5. In definitiva, un'ottima scelta per una cena!"

Menu completo - 13 opzioni

Tutti i prezzi sono stime su Menu.

Pasta

Dessert

Antipasti

Gnocchi

Riso

Antipasto

Cotolette

Cibo Messicano-Americano

Pasta / Piccoli Piatti Di Pasta

Frutti Di Mare

Simone Simone

Meal type: Dinner Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5

Indirizzo

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Recensioni

Paolo
Paolo

Meal type: Dinner Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5


Beatrice
Beatrice

Fantastic experience Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5


Sandrine
Sandrine

Eccellente posizione, servizio veloce, buon rapporto qualità-prezzo. Cibo: 4 Servizio: 4 Atmosfera: 4 Visualizza piatti


Vlad
Vlad

Traditional Milanese cutlet! Mondeghili like once upon a time! Friendly and precise staff! I'll be back! Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5


Lucrezia
Lucrezia

Excellent service and above all the welcome, highly recommended! Exquisite Scialatielli! Service: Dine in Meal type: Dinner Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5


James
James

Good location off the busy main street, very attentive and friendly staff. Gnocchi was very, very tasty. Would highly recommend. Service: Dine in Meal type: Dinner Price per person: €60–70 Food: 4 Service: 5 Atmosphere: 5 Visualizza piatti


L
L

Excellent food, traditional Milanese dishes as well as modern classics. Truly delicious, great service and well priced. Highly recommend for a quiet romantic spot by the canal away from the hubbub and a great cocktail menu too. Service: Dine in Meal type: Dinner Price per person: €30–40 Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5


Beatrice
Beatrice

Ecco una riscrittura della recensione del ristorante in italiano: --- **Tipo di pasto:** Cena **Prezzo per persona:** €20–30 **Cibo:** 5 **Servizio:** 5 **Atmosfera:** 5 **Piatti consigliati:** Scialatielli con amatriciana di polpo, olive taggiasche e fragrante cappero di Pantelleria. --- Spero che ti piaccia!


Kevin
Kevin

Cenato al ristorante, ho avuto un'esperienza davvero piacevole. Il prezzo per persona era tra i 10 e i 20 euro, che trovo molto ragionevole. Il cibo è stato eccezionale, merita un punteggio di 5. Anche il servizio è stato impeccabile, un altro 5. Infine, l'atmosfera del locale era perfetta, quindi anche qui un 5. In definitiva, un'ottima scelta per una cena! Visualizza piatti

Categorie

  • Italiano Gusta i sapori ricchi e diversi dell'Italia con il nostro menu, che offre pasta classica, risotti saporiti e piatti tradizionali di carne e pesce, tutti realizzati con ingredienti autentici e passione. Buon appetito!
  • Cocktail Delizia nel nostro assortimento curato di cocktail, ciascuno realizzato alla perfezione. Dai classici senza tempo alle nuove creazioni innovative, gusta una sinfonia di sapori in ogni sorso. Visualizza piatti
  • Da Asporto Goditi i tuoi piatti preferiti in movimento con il nostro vario menu da asporto, che presenta deliziose pietanze preparate al momento, perfette per uno stile di vita frenetico. Assapora i sapori dove e quando vuoi!
  • Mediterraneo Assapora l'essenza vibrante del Mediterraneo con piatti ispirati alle coste baciate dal sole. Goditi olive fresche, erbe vibranti, ricchi oli d'oliva e una varietà di frutti di mare e carni alla griglia.

Servizi

  • Wifi
  • Consegna
  • Piatti
  • Parcheggio
  • Menu
  • Televisione

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"Visited months ago The label of a vegetarian restaurant absolutely does not correspond to what Joia represents in the Italian gastronomic panorama. We are talking about the maximum expression of haute cuisine, overwhelming ideas, bold and unexpected combinations, exceptional raw materials, all served in an exclusive environment suitable for providing customers with a fantastic experience. Chef Leemann showed up in person to take the order and give his suggestions on the sequence of dishes. The service staff has always proven to be very prepared to answer all our questions or curiosities about the dish itself and this knowledge was not only the heritage of the waiter who brought the dish to our table and described it to us, but of all the staff who, even randomly, we stopped to ask for further explanation! The wine list was excellent from which we chose a Barbera d 'Alba by Bartolo Mascarello. But let 's get to the food. As entrees... and calling them entrees is definitely limiting! We were offered 2 wonderful tastings which unfortunately I cannot remember in their composition, but the first was a cream with carrot and rhubarb served in a mini terracotta vase, while the second appeared like a palette of colors where some fantastic raw materials sauces could be combined manually. My lunch then began with the Cantiam la montanara where, under a soft celery foam, there was a composition of green asparagus, spring onion and truffle on chopped borlotti beans. Fantastic dish, sublime with exceptional aromas!. I then continued with The navel of the world , a wonderfully plated dish where two types of rice are used, one as a base made with asparagus and watercress, and in the center a Venere rice cake finished on top with saffron almond cream . Finally I closed the lunch with a selection of 8 cheeses, some of which were truly exceptional, accompanied by jams/honey. Obviously the bill is in line with the proposal and with the experience. I must say that it was truly a pleasure and an honor."