Pizzeria San Marco - Piatti

Via Stendhal, 41, Milan, Italy, Mailand

🛍 Pizza, Italiano, Egiziano, Da Asporto

4.4 💬 711 Recensioni

Indirizzo: Via Stendhal, 41, Milan, Italy, Mailand

Città: Mailand

Menu Piatti: 10

Recensioni: 711

Sito Web: http://www.ristorante-sanmarco.net/

"Personale cordiale. Cibo eccellente e porzioni generose. Tornerò per provare la pizza. Servizio: Pranzo in loco Tipo di pasto: Cena Prezzo per persona: €10-20 Cibo: 5 Servizio: 5 Atmosfera: 5"

Menu completo - 10 opzioni

Tutti i prezzi sono stime su Menu.

Pasta

Arabic Dishes

Gnocchi

Riso

Dessert

Cotolette

Pizza

Portata Principale

Lucia Lucia

Price per person: €10–20

Indirizzo

Mostra Mappa

Recensioni

Raffaella
Raffaella

Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5


Alessandro
Alessandro

Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5


Andrea
Andrea

Price per person: €1–10 Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 3 Visualizza piatti


Gaia
Gaia

Molto gentili e la pizza è davvero buona. Adoro la focaccia araba.


jacqueline
jacqueline

Family style comfort food at a very reasonable price. Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 3


Paolo
Paolo

Top value for money in Milan Service: Dine in Meal type: Lunch Price per person: €20–30 Food: 4 Service: 4 Atmosphere: 3 Visualizza piatti


Io
Io

Personale cortese. Località da rivedere. Cibo tutto simile nel sapore e per ogni portata. Cozze e vongole in quantità. Alcune pizze sono da salvare.


sizica
sizica

Nino has had this restaurant for more than 30 years and he has never disappointed me, from the falafel to the Egyptian desserts he makes, thank you very much for everything.


Francesca
Francesca

Personale cordiale. Cibo eccellente e porzioni generose. Tornerò per provare la pizza. Servizio: Pranzo in loco Tipo di pasto: Cena Prezzo per persona: €10-20 Cibo: 5 Servizio: 5 Atmosfera: 5 Visualizza piatti

Categorie

  • Pizza Immergiti nelle nostre pizze perfettamente cotte, realizzate con impasto fatto a mano, salsa di pomodoro ricca e una miscela di formaggi gourmet. Ogni fetta esplode con condimenti freschi, garantendo un boccone delizioso ogni volta.
  • Italiano Gusta i sapori ricchi e diversi dell'Italia con il nostro menu, che offre pasta classica, risotti saporiti e piatti tradizionali di carne e pesce, tutti realizzati con ingredienti autentici e passione. Buon appetito! Visualizza piatti
  • Egiziano Scopri i sapori ricchi d'Egitto con piatti ispirati alle sue antiche tradizioni culinarie. Delizia il tuo palato con spezie aromatiche, erbe fresche e un mix unico di influenze mediterranee e mediorientali.
  • Da Asporto Goditi i tuoi piatti preferiti in movimento con il nostro vario menu da asporto, che presenta deliziose pietanze preparate al momento, perfette per uno stile di vita frenetico. Assapora i sapori dove e quando vuoi!

Servizi

  • Consegna
  • Parcheggio
  • Piatti
  • Televisione
  • Menu
  • Posti A Sedere All'aperto

Ristoranti Simili

Joia

Joia

Via Panfilo Castaldi, 18, Milan, Italy, Mailand

Piatti • Sano • Caffè • Pesce • Gelato


"Visited months ago The label of a vegetarian restaurant absolutely does not correspond to what Joia represents in the Italian gastronomic panorama. We are talking about the maximum expression of haute cuisine, overwhelming ideas, bold and unexpected combinations, exceptional raw materials, all served in an exclusive environment suitable for providing customers with a fantastic experience. Chef Leemann showed up in person to take the order and give his suggestions on the sequence of dishes. The service staff has always proven to be very prepared to answer all our questions or curiosities about the dish itself and this knowledge was not only the heritage of the waiter who brought the dish to our table and described it to us, but of all the staff who, even randomly, we stopped to ask for further explanation! The wine list was excellent from which we chose a Barbera d 'Alba by Bartolo Mascarello. But let 's get to the food. As entrees... and calling them entrees is definitely limiting! We were offered 2 wonderful tastings which unfortunately I cannot remember in their composition, but the first was a cream with carrot and rhubarb served in a mini terracotta vase, while the second appeared like a palette of colors where some fantastic raw materials sauces could be combined manually. My lunch then began with the Cantiam la montanara where, under a soft celery foam, there was a composition of green asparagus, spring onion and truffle on chopped borlotti beans. Fantastic dish, sublime with exceptional aromas!. I then continued with The navel of the world , a wonderfully plated dish where two types of rice are used, one as a base made with asparagus and watercress, and in the center a Venere rice cake finished on top with saffron almond cream . Finally I closed the lunch with a selection of 8 cheeses, some of which were truly exceptional, accompanied by jams/honey. Obviously the bill is in line with the proposal and with the experience. I must say that it was truly a pleasure and an honor."