La Libera - Piatti

Via Palermo, 21, Milan, Italy, Mailand

🛍 Pizza, Zuppa, Gelato, Italiano

4.1 💬 1289 Recensioni

Indirizzo: Via Palermo, 21, Milan, Italy, Mailand

Città: Mailand

Menu Piatti: 15

Recensioni: 1289

Sito Web: https://lalibera.it/

"Ecco la recensione riscritta in italiano: Tipo di pasto: Cena Prezzo per persona: €40–50 Cibo: 5 Servizio: 5 Atmosfera: 5 Piatti consigliati: Dolce con Cioccolata Calda, Fritto Misto, Fiori di Suca, Cacio e Pepe. Se cercate un'esperienza culinaria indimenticabile, questo ristorante è assolutamente da provare. Il cibo è eccellente, con piatti che soddisfano ogni palato. Il servizio è impeccabile e l'atmosfera è accogliente e incantevole. Non perdetevi il Dolce con Cioccolata Calda e il Fritto Misto, sono davvero da leccarsi i baffi! I Fiori di Suca e il Cacio e Pepe sono altrettanto imperdibili. Una cena che merita sicuramente di essere vissuta!"

Menu completo - 15 opzioni

Tutti i prezzi sono stime su Menu.

Frutti Di Mare

Dessert

Pasta

Riso

Cold Canapés

Antipasti - Starter

Cibo Messicano-Americano

Cotolette

Insalate

Portata Principale

George George

Servizio: 5 Atmosfera: 5

Indirizzo

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Recensioni

Stefano
Stefano

Service: Dine in Meal type: Dinner Price per person: €30–40 Food: 3 Service: 3 Atmosphere: 3


Mats
Mats

Service: Dine in Meal type: Dinner Price per person: €50–60 Food: 4 Service: 4 Atmosphere: 5


Carl
Carl

Cenato in ristorante Tipo di pasto: Cena Prezzo per persona: €50–60 Cibo: 5 Servizio: 5 Atmosfera: 5 Visualizza piatti


Andrea
Andrea

Service: Dine in Meal type: Dinner Price per person: €50–60 Food: 4 Service: 5 Atmosphere: 5 Recommended dishes: Fiori Di Suca


Stephan
Stephan

The ambience in this great Italian restaurant is really nice. Solid, calm and unpretentious. The service is warm and the food is a reason to come back! Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5


Diana
Diana

Lovely restaurant in the heart of Milan. Tasty food , cosy environment, and super friendly staff. Service: Dine in Meal type: Dinner Price per person: €80–90 Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5 Visualizza piatti


Mauro
Mauro

Typical Milanese restaurant, very fast service and friendly staff ready to advise you politely. The menu manages to satisfy all needs and features some, in my opinion very few, traditional dishes. Reservation required, the place is very popular. The 4 stars because the dishes did not completely satisfy me, I found them not very tasty, with little punch. I wouldn't get the grilled octopus again but the apple Tarte Tatin is excellent with the ice cream ball. The wine list is varied and with quality products at affordable prices. Value for money in the Milanese average.


Eugenio
Eugenio

Unfortunately nothing to do with the old Libera from 20 years ago!! Returned after many years and total disappointment...food not up to par...staff in the room curious and even intrusive...(but you can comment if a man and a woman split the bill!! What do they know what kind of dinner was..? Terrible cutlet...a shoe sole! Well, I think that's enough and more. There is little to comment on the price... they too are adapting to the madness of all the Milanese restaurateurs... Now the excuse of inflation and post-Covid is almost over...!! One day they will regret having only stepped on the accelerator.


Vincenzo
Vincenzo

Ecco la recensione riscritta in italiano: Tipo di pasto: Cena Prezzo per persona: €40–50 Cibo: 5 Servizio: 5 Atmosfera: 5 Piatti consigliati: Dolce con Cioccolata Calda, Fritto Misto, Fiori di Suca, Cacio e Pepe. Se cercate un'esperienza culinaria indimenticabile, questo ristorante è assolutamente da provare. Il cibo è eccellente, con piatti che soddisfano ogni palato. Il servizio è impeccabile e l'atmosfera è accogliente e incantevole. Non perdetevi il Dolce con Cioccolata Calda e il Fritto Misto, sono davvero da leccarsi i baffi! I Fiori di Suca e il Cacio e Pepe sono altrettanto imperdibili. Una cena che merita sicuramente di essere vissuta! Visualizza piatti

Categorie

  • Pizza Immergiti nelle nostre pizze perfettamente cotte, realizzate con impasto fatto a mano, salsa di pomodoro ricca e una miscela di formaggi gourmet. Ogni fetta esplode con condimenti freschi, garantendo un boccone delizioso ogni volta.
  • Zuppa Zuppe calde e confortanti per nutrire la tua anima. Scegli tra una varietà di brodi saporiti e ingredienti sostanziosi, perfetti come semplice antipasto o pasto soddisfacente in una giornata fredda. Visualizza piatti
  • Gelato Una deliziosa selezione di gelati cremosi e artigianali con una varietà di gusti che vanno dalla classica vaniglia e cioccolato a opzioni uniche come miele alla lavanda e mango piccante, perfetti per soddisfare la tua voglia di dolce.
  • Italiano Gusta i sapori ricchi e diversi dell'Italia con il nostro menu, che offre pasta classica, risotti saporiti e piatti tradizionali di carne e pesce, tutti realizzati con ingredienti autentici e passione. Buon appetito!

Servizi

  • Televisione
  • Accessibile Alle Sedie A Rotelle
  • Piatti

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Joia

Joia

Via Panfilo Castaldi, 18, Milan, Italy, Mailand

Piatti • Sano • Caffè • Pesce • Gelato


"Visited months ago The label of a vegetarian restaurant absolutely does not correspond to what Joia represents in the Italian gastronomic panorama. We are talking about the maximum expression of haute cuisine, overwhelming ideas, bold and unexpected combinations, exceptional raw materials, all served in an exclusive environment suitable for providing customers with a fantastic experience. Chef Leemann showed up in person to take the order and give his suggestions on the sequence of dishes. The service staff has always proven to be very prepared to answer all our questions or curiosities about the dish itself and this knowledge was not only the heritage of the waiter who brought the dish to our table and described it to us, but of all the staff who, even randomly, we stopped to ask for further explanation! The wine list was excellent from which we chose a Barbera d 'Alba by Bartolo Mascarello. But let 's get to the food. As entrees... and calling them entrees is definitely limiting! We were offered 2 wonderful tastings which unfortunately I cannot remember in their composition, but the first was a cream with carrot and rhubarb served in a mini terracotta vase, while the second appeared like a palette of colors where some fantastic raw materials sauces could be combined manually. My lunch then began with the Cantiam la montanara where, under a soft celery foam, there was a composition of green asparagus, spring onion and truffle on chopped borlotti beans. Fantastic dish, sublime with exceptional aromas!. I then continued with The navel of the world , a wonderfully plated dish where two types of rice are used, one as a base made with asparagus and watercress, and in the center a Venere rice cake finished on top with saffron almond cream . Finally I closed the lunch with a selection of 8 cheeses, some of which were truly exceptional, accompanied by jams/honey. Obviously the bill is in line with the proposal and with the experience. I must say that it was truly a pleasure and an honor."