Tiraboschi6 Chiacchiere, Vino Cucina

Via Gerolamo Tiraboschi, 6, Milan, Italy, Mailand

🛍 Gelato, Italiano, Da Asporto, Mediterraneo

4.6 💬 599 Recensioni

Indirizzo: Via Gerolamo Tiraboschi, 6, Milan, Italy, Mailand

Città: Mailand

Menu Piatti: 15

Recensioni: 599

Sito Web: http://www.tiraboschi6.it/

"Ecco la riscrittura della recensione del ristorante in italiano: **Tipo di pasto:** Cena **Prezzo per persona:** €50–60 **Cibo:** 4 **Servizio:** 5 **Atmosfera:** 4 La cena è stata davvero piacevole. Il cibo ha raggiunto un punteggio di 4; i piatti erano saporiti e ben presentati, ma c'era margine per miglioramenti. Il servizio è stato eccellente, meritando un punteggio di 5: i camerieri erano attenti e cortesi. L'atmosfera del ristorante era gradevole e accogliente, con un punteggio di 4. In generale, una bella esperienza culinaria!"

Menu completo - 15 opzioni

Tutti i prezzi sono stime su Menu.

Antipasti

Pasta

Piatti Di Pesce

Gnocchi

Riso

Antipasto

Frutti Di Mare

Dessert

Cotolette

Cibo Messicano-Americano

Pasta / Piccoli Piatti Di Pasta

Zuppe

Insalate

Tiziana Tiziana

Service: Dine in Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5

Indirizzo

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Recensioni

Gabriela
Gabriela

Great food..excellent Steak Tartare Meal type: Dinner Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5


Justin
Justin

Service and food were great! Price per person: €40–50 Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5


Master
Master

Tutto molto positivo, grazie! Servizio: Ristorante Tipo di pasto: Pranzo Cibo: 5 Servizio: 5 Atmosfera: 5 Visualizza piatti


Alessandro
Alessandro

Ecco una riscrittura della recensione del ristorante in italiano: **Ristorante** **Prezzo per persona:** €10–20 **Piatti consigliati:** Goulash con polenta, Orecchiette con broccoli e salsiccia, Fiori di zucca ripieni.


Matteo
Matteo

Oh nothing... just at home! This is how Tiraboschi 6 feels... Authentic Italian cuisine, warm welcome and attention to every detail, from service to dishes: really GOOD!!!!! Meal type: Dinner Price per person: €30–40 Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5


Massimiliano
Massimiliano

Very nice atmosphere, excellent service, excellent food, especially the meat and burgers. Excellent wines, very good wines. The desserts are also good. Well done Service: Dine in Meal type: Dinner Price per person: €40–50 Food: 4 Service: 4 Atmosphere: 4 Visualizza piatti


Pietro
Pietro

Friendly and welcoming staff. Nice environment. Not much food: overcooked risotto, rigatoni not cooked even after the second time, tagliolini with a strange flavour, sweet cake with raw pasta, bottle of water, two glasses of red wine: 80 euros. Service: Dine in Food: 2 Service: 4 Atmosphere: 4


Evangelos
Evangelos

We visited the restaurant on a Friday evening and were the only customers. Nice setup but since the restaurant was empty, felt a bit cold. Amatriciana was good, perhaps a bit on the salty side. The eggplant was tasty and big portion. Ossobuco with oven potatoes was also ok. The tiramisu was pretty balanced. The service was good and friendly. Service: Dine in


Renata
Renata

Ecco la riscrittura della recensione del ristorante in italiano: **Tipo di pasto:** Cena **Prezzo per persona:** €50–60 **Cibo:** 4 **Servizio:** 5 **Atmosfera:** 4 La cena è stata davvero piacevole. Il cibo ha raggiunto un punteggio di 4; i piatti erano saporiti e ben presentati, ma c'era margine per miglioramenti. Il servizio è stato eccellente, meritando un punteggio di 5: i camerieri erano attenti e cortesi. L'atmosfera del ristorante era gradevole e accogliente, con un punteggio di 4. In generale, una bella esperienza culinaria! Visualizza piatti

Categorie

  • Gelato Una deliziosa selezione di gelati cremosi e artigianali con una varietà di gusti che vanno dalla classica vaniglia e cioccolato a opzioni uniche come miele alla lavanda e mango piccante, perfetti per soddisfare la tua voglia di dolce.
  • Italiano Gusta i sapori ricchi e diversi dell'Italia con il nostro menu, che offre pasta classica, risotti saporiti e piatti tradizionali di carne e pesce, tutti realizzati con ingredienti autentici e passione. Buon appetito! Visualizza piatti
  • Da Asporto Goditi i tuoi piatti preferiti in movimento con il nostro vario menu da asporto, che presenta deliziose pietanze preparate al momento, perfette per uno stile di vita frenetico. Assapora i sapori dove e quando vuoi!
  • Mediterraneo Assapora l'essenza vibrante del Mediterraneo con piatti ispirati alle coste baciate dal sole. Goditi olive fresche, erbe vibranti, ricchi oli d'oliva e una varietà di frutti di mare e carni alla griglia.

Servizi

  • Wifi
  • Consegna
  • Piatti
  • Posti A Sedere All'aperto
  • Menu
  • Accessibile Alle Sedie A Rotelle

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Joia

Joia

Via Panfilo Castaldi, 18, Milan, Italy, Mailand

Piatti • Sano • Caffè • Pesce • Gelato


"Visited months ago The label of a vegetarian restaurant absolutely does not correspond to what Joia represents in the Italian gastronomic panorama. We are talking about the maximum expression of haute cuisine, overwhelming ideas, bold and unexpected combinations, exceptional raw materials, all served in an exclusive environment suitable for providing customers with a fantastic experience. Chef Leemann showed up in person to take the order and give his suggestions on the sequence of dishes. The service staff has always proven to be very prepared to answer all our questions or curiosities about the dish itself and this knowledge was not only the heritage of the waiter who brought the dish to our table and described it to us, but of all the staff who, even randomly, we stopped to ask for further explanation! The wine list was excellent from which we chose a Barbera d 'Alba by Bartolo Mascarello. But let 's get to the food. As entrees... and calling them entrees is definitely limiting! We were offered 2 wonderful tastings which unfortunately I cannot remember in their composition, but the first was a cream with carrot and rhubarb served in a mini terracotta vase, while the second appeared like a palette of colors where some fantastic raw materials sauces could be combined manually. My lunch then began with the Cantiam la montanara where, under a soft celery foam, there was a composition of green asparagus, spring onion and truffle on chopped borlotti beans. Fantastic dish, sublime with exceptional aromas!. I then continued with The navel of the world , a wonderfully plated dish where two types of rice are used, one as a base made with asparagus and watercress, and in the center a Venere rice cake finished on top with saffron almond cream . Finally I closed the lunch with a selection of 8 cheeses, some of which were truly exceptional, accompanied by jams/honey. Obviously the bill is in line with the proposal and with the experience. I must say that it was truly a pleasure and an honor."